Åžikayet No : 1048516 (04 Ocak 2012 13:50)

Tlyukle.com TL Yüklenmedi!

Tlyukle.com 8035'e devir olmadan 1 hafta önce bir bayan beni aradı ve her ay 36.5 TL karşılığında her yöne görüşebileceğim 30 TL, ayrıca Turkcell içi görüşebileceğim hediye 65 TL'lik bir kampanyadan bahsetti.

Ben yıllardır onların müşterisi olduğum için bir sorun olacağı aklıma gelmedi. Bende kabul ettim. Kredi kartımdan 438 TL'lik işlem yapıldı, en geç 48 saat içerinde TL yüklemeleriniz başlayacak dendi; ancak aradan haftalar geçmesine rağmen TL yüklenmedi. Her aramamda sistemde güncelleme var denildi. Sonradan şirketin devredildiğini öğrendim.

Tlyukle.com'u her aradığımda 8035'e yönlendirildim oradan da bana net bir cevap verilmedi. Her aramamda form oluşturduk dendi, karşılığını almadığım halde 3 aydır bankaya 36.5 TL ödüyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• DeÄŸerli Müşterimiz,

Yazılı olarak iletmiş olduğunuz şikâyetinize istinaden size sözlü olarak geri dönüş yapılarak memnuniyet sağlanmıştır.
    Saygılarımızla,
    TLyukle.com

05 Mart 2012
    16:31:52
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Benzer Åžikayetler

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim