Şikayetler / İletişim / İçerik Sağlayıcılar / Blinko / Şikayet No : 1044334
Şikayet No : 1044334 (29 Aralık 2011 12:00)

BLİNKO Haberim Olmadan Üye Yapıldım ve 28 TL Faturama Yansıdı!

Hala ben nasıl üye olduğumu anlamış değilim. Ben Blinko'dan herhangi bir üyeliği talep etmiş değilim. Arayan firma yetkilisi link göndererek onay alındığını söyledi. Ancak bana gelen linkin içeriğini bilmiyorum.

Örneğin üyelik durumunda ücretlendirme ve aboneliğin her hafta yenileneceğine dair bilgi verilmiş mi belli değil. Linki aldığımı ve onayladığımı da hatırlamıyorum. Ama firma için önemli değil galiba. Siz bu durumu fark edene kadar biz size her hafta 7 TL faturayı kestik.

Siz fark edince iptal ettiniz. (Gerçi biz iptal ettik diyorlar ama olsun) vs. Firmanın geri dönüş yapması büyük bir incelik. ( Faturaya yansıyan 28 TL'yi saymazsak).

Hem paramı hem zamanımı aldığı hem de psikolojimi bozduğu için firmaya ve çalışanlarını kınıyorum.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın İlgili ;

Kullanıcıya verilen iletişim numaralarından ulaşılamadı. Farklı bir iletişim numarası aktarırsa bilgi verebiliriz.

Saygılarımızla

Blinko Müşteri Hizmetleri

0216 578 58 58

01 Ocak 2012
    16:22:09
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim