Şikayetler / İletişim / İçerik Sağlayıcılar / Blinko / Şikayet No : 1041289
Şikayet No : 1041289 (26 Aralık 2011 13:26)

BLİNKO İstek Dışında Üyelik Yapıldı!

14 Aralık'ta blinko'dan içinde bir internet sitesine ait bir link olan bir mesaj aldım, mesajı okurken yanlışlıkla linke tıkladım ama hemen internet browser'ı kapattım ve mesajı sildim. Bu tür mesajlar sık sık geldiği için dikkate almadım ve birkaç gün sonra gelen Blinko'dan 4 saat kazandınız hattınıza yüklenecektir mesajını görünce internette araştırma yaptım.

Bu esnada hattımdan 7 liranın zaten çekildiğini fark ettim. Üyelik iptal mesajı attım fakat bu mesaj hata veriyor, bu şekilde üyelik iptali neredeyse imkansız.
Blinko'nun müşteri hizmetlerini arayarak üyeliğimi iptal ettim ve nasıl bu servise üye olduğumu sordum. Attıkları mesaja cevap verdiğimi söylediler, böyle bir şey yapmadığımı söyleyince hattınıza sahip çıkmak sizin sorumluluğunuz bizi ilgilendirmez dediler. Aynı soruyu tekrar tekrar sorunca, gelen mesajdaki linke tıklamanın üyelik kabulü anlamına geldiğini öğrendim.

Hattımdan alınan 7 liranın hattıma iade edilmesi gerek. Daha da önemlisi, insanları tam bilgilendirmeden üye edinip, bu habersiz üyeler durumu fark edene kadar onlardan yararlanmaya dayalı, etik kurallara aykırı bir işletme anlayışı güden bu firmaya karşı dikkatli olunmalıdır.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• 1041289 nolu şikayete ilişkin telefon numarasından kullanıcıya 26 27 28 aralık tarihleri itibariyle ulaşım sağlanamamakta.Kullanıcımız farklı bir numara aktarımında bulunursa tekrar geri dönüş yapılacaktır.

Saygılarımızla
    Blinko Müşteri Hizmetleri
    0216 578 58 58

28 Aralık 2011
    14:06:56
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim