Şikayetler / Turizm / Tur Operatörleri / Bamtur Turizm / Şikayet No : 1036502
Şikayet No : 1036502 (20 Aralık 2011 16:11)

BAMTUR TURİZM Rezervasyonumu İptal Ettiler Ama Paramı İade Etmediler!

Geçen yaz Haziran ayında, Eylül ayı için Side'de bir otelden 2 kişilik rezervasyon yaptırmıştım. Tatilime 5 gün kala aranarak, rezervasyonumun iptal edildiğini ve istersem Kemer'de bir başka otelden rezervasyonumu alacaklarını belirttiler.

İki otel arasında toplamda 1400 TL fark vardı. Herkesin bütçesine göre tatil yapabileceğini düşünemeyen bu insanlar bana dayatma usulüyle kabul ettirmeye çalıştılar. Ben tabi ki kabul etmedim ve Belek'ten başka bir otel buldum.

Ertesi gün o otel için rezervasyon yaptıracağım sırada, yaşattıkları mağduriyetten dolayı rezervasyon tutarından 40 TL iade yapabileceklerini söylediler. Ben de bu vesile ile kabul ettim. Bunun üzerine defalarca telefonla aramama ve rezervasyonumu yapan personele defalarca mail atmama rağmen para iadesi yapılmadı. Ben tatilimi yine de yaptım ama son 5 gün kala yaşattıkları stres ve iade edilmeyen param nedeniyle bir daha asla bu şirkete bulaşmam.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Benzer Åžikayetler

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim