Şikayetler / Alışveriş / Pazarlama Şirketleri / Amway / Şikayet No : 1026490
Şikayet No : 1026490 (10 Aralık 2011 15:15)

AMWAY Üründen Memnun Kalınmadı!

Karım bir gün ellerinde kutu kutu ilaçlarla sevinç içerisinde eve geldi. Bunların ilaç olmadığını bitkisel gıda destek ürünleri olduğunu söylediğinde anladım, ama kırılmasın diye belli etmedim. Çok değil ancak sivilce problemi var ve çocukluğundan beri büyüyünce geçer dendiği ve hâlâ geçmediği için biraz takıntılı. Bu ilaçları kullandığında geçeceğini iddia eden “Amway” titan zinciri üyeleri ikna etiler ve sağlam bir satış yapmışlardı. Ama günler geçer, bu sivilceler azalacağına artar.

Ben fikrimi başta söylediğim için bana da pek bir şey söyleyemiyordu, derken satın aldığı bayanı aramış ve ürünlerden memnun kalmadığını, iade etmek istediğini söyler. O da kendinin bağlı olduğu kişinin sorumlu olduğunu onunla görüşmesini ister. Derken bayram öncesiydi sonrasıydı günler geçer durur. Şimdi bu hanıma ürünleri vermiş karım. O da bir sonraki siparişlerini beğenilmemiş gibi iade edileceğini, kendisine parasının hepsi olmasa da iade edileceğini söylemiş.

Ben çok umutlu değilim açıkçası. Bu saadet zinciri usulünde çalışan firmalardan hiç memnun olmadığımı ifade etmek isterim. İnsanların pazarlama yapmak için kurslara katıldığını, orda yeni arkadaşlıklar edindiğini kolay kandığını veya ikna olduğunu, inandığı için inandırıcılığının arttığı ve bu işin iştah açıcı bir gelir kazandırdığının da bilincindeyim.

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim