Şikayetler / Turizm / Tur Operatörleri / Lady Travel / Şikayet No : 1015835
Şikayet No : 1015835 (01 Aralık 2011 12:21)

LADY TRAVEL Hataları Yüzünden Vize Alamadık!

Eşimle birlikte Lady Travel ile Fransa, Almanya, Hollanda turuna katılmaya karar verdik. Tura Temmuz ayında katılacağımız için Mayıs Ayında bütün evraklarımızı İzmir Lady Travel'a teslim ettik. Vize alamamamız durumunda İstanbul'a Fransa Konsolosluğu'na gitme ihtimalimiz olduğunu söylediler. Bunu da kabul ettik. Tur tarihine 2 gün kala bizi arayıp vize işleminin olmadığını söylediler. Eğer eşim İstanbul'a giderse oradaki tur görevlisinin eşime yardımcı olabileceğini söylediler. Eşim iş yerinden izin alıp uçakla İstanbul'a gitti. Saatlerce konsolosluğun kapısında bekledi.

Oradaki tur görevlisi bizim gezimizden 2 gün sonraya randevu aldıklarını ve asla konsolosluğun görüşmeyi kabul etmediğini belirtti. Dalga geçer gibi eşimi İstanbul'a çağırmışlar. Dönüşte kendi hataları yüzünden gidemediğimiz tur için bir de ödediğimiz paradan sigorta ücretini ödemek zorunda bırakıldık. Ödediğimiz gidiş dönüş uçak bilet parasının ve sigorta ücretinin bize geri ödenmesini talep ediyoruz. Ödenmediği takdirde bu şirketi dava etme hakkımız olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca talebimiz olmadığı halde bilgi mesajıyla bu şirket tarafından mesaj yoluyla rahatsız ediliyoruz. Bırakın mesajını almak bu şirketin adını bile duymak istemiyoruz.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim