Şikayet No : 1010648 (25 Kasım 2011 16:40)

TÜRK TELEKOM Borcumu Kapattırdığım Halde Borcum Çıktı!

12 Temmuz 2009 tarihinde 0-372-32***** numaralı Telekom hattımı tüm borçlarımı ödeyerek kapattırdım. Kapatma esnasında borçlu çıktığım için borcu kapatmadan hattım ile ilgili işlem yapamayacaklarını söylediler ve tüm borcu kapatarak hattı kapattırdım. Türk Telekom tarafından, tarafıma 25 Ekim 2011 tarihinde düzenlenmiş bir mektup gönderildi.

Mektupta şahsım ile el sıkışıp tatlıya bağlamak istediklerini belirtmiş ve gaipten almış oldukları bilgiye göre 18.66 TL beni borçlu öngörmüşler. Mektup elime geçtikten sonra akabinde müşteri hizmetlerini aradım ve 444**** nolu numaradaki görevli bayan hattı kapattığım güne kadar olan borçlarımı ödemiş olduğumu ve 6. aydan 15 TL faturamı ödememiş olduğumu, 3.66 TL de gecikme faizim olduğunu belirtti.

Benim algılayamadığım bu fatura tarafıma hiç gönderilmedi. Zira gönderilmiş olsa idi fatura postada kaybolmuş olsa bile, çalıştığım bankadaki otomatik ödeme talimatımdan mutlaka ödenirdi. 15 TL gibi bir borcum madem vardi neden iki yıl içerisinde hiç sesleri çıkmadı? Benzer şikayetleri sitenizde inceledim problemin cevabından ziyade saçma sapan bir ifadede bulunup iletişim numaralarını belirtmişler.

Ben bu şehirden gitmiş olsaydım bahsettikleri tatlı kampanyaları bittikten 10 yıl sonra acayip bir fatura ile mi çıkacaklardı karşıma?

Bu saçmalığı medyadaki adım D*** M*** ile köşe yazılarımın yayınlandığı tüm kanallarda yazacağım.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Sayın Sule Hanım,
    Size destek olma fırsatını bize sunmanızdan ötürü duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim.
    Şikayetvar.com sitesi aracılığıyla iletmiş olduğunuz talebinize ilişkin kayıtta yer alan irtibat numaralarından size ulaşılamamıştır. İletişim bilgilerinizi sosyalmedya@turktelekom.com.tr adresine ilettiğiniz takdirde en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz.
    Türk Telekom’a göstermiş olduğunuz ilginiz için firmamız adına teşekkür ederim.
    Saygılarımla,
    Volkan Güneş
    Müşteri İlişkileri Uzmanı

ETKİLEŞİM KANALLARIMIZ
    Türk Telekom ürün, hizmetlerimiz ve iş süreçlerimiz ile ilgili tüm konulardaki şikayet ve başvurularınızı aşağıdaki iletişim kanallarımıza iletebilirsiniz:
    - Türk Telekom Çağrı Merkezi : 444 1 444 (7/24 hizmet verilmektedir)
    Kurumsal Müşterilerimiz için Çağrı Merkezi: 444 4 564
    Toptan ve Uluslararası Müşteri Hizmetleri: 444 87 86
    (Çağrı merkezlerimize gelen aramalar tüm operatörlerin kendi şehir içi arama tarifeleri üzerinden ücretlendirilmektedir.)
    - E-posta : iletisim@turktelekom.com.tr
    - Faks: 312 306 07 32
    - www.turktelekom.com.tr internet sitemizde “İletişim” linkimizde yer alan Müşteri Başvuru Formu
    (Öneri ve şikayetlerinizi iletmek için tıklayabilirsiniz)
    - Sosyal Paylaşım Siteleri : http://twitter.com/TTDestek ve http://www.facebook.com/TurkTelekom
    - Türk Telekom Ofisleri

25 Kasım 2011
    17:11:30
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim