Şikayetler / İnternet / E-Ticaret / Hepsiburada.com / Şikayet No : 1008496
Şikayet No : 1008496 (24 Kasım 2011 11:23)

Hepsiburada.com İade İşlemleri Kolay Yapılmıyor!

İlgili sipariş nolu bir ürünü 5 ekimde iade için hepsiburadaya gönderdim. Kendileri yaklaşık bir ay sonra yani 2 Kasım 2011 tarihinde iademi kabul ettiler. Ancak bugün ayın 21 olmasına rağmen hala tarafıma iade ettiğim ürün karşılığında kullanabileceğim hediye çeki tanımlanmadı. 3 kere telefon ettim, 5 kere mesaj yazdım. Mesajlara zaten hiç cevap vermiyorlar, okuduklarını da sanmıyorum. Mail attılar hediye çeki vereceğiz diye hala bir ses yok. Yani basit bir ürünü iadeden dolayı 45 günü geçmesine rağmen sorun halen çözülmedi. Bu anlayış hepsiburadaya yakışmaz ve de müşteri kaybettirir.

Şikayet ile ilgili Görüşmeler

• Biz teşekkür ederiz.

17:50:56
  • İlgili şikayetin çözüldüğü şikayetçi tarafından bildirilmiştir.

16:19:58
  • Sayın Yasin Yıldız‘ın maili hakkında

Müşterimize maille bilgi iletilmiştir.

Sayın Müşterilerimiz; Hizmetlerimiz ile ilgili sorularınızı bize aşağıda belirttiğimiz linkte bulunan Bize Sorun bölümünden iletebilirsiniz.

Saygılarımızla...

11:35:32
  • Sayın Yasin Yıldız‘ın maili hakkında

Müşterimize maille bilgi iletilmiştir.

Saygılarımızla...

24 Kasım 2011
    15:42:20
[ Yorum]
Yorumları görebilmek ve yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.

Gönderen Kullanıcı

Yenile
"Özel Mesaj" bölümü bireysel üyelerimiz arasında iletişimi sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Firma adına şikayetlere cevap vermek için "Firma Üyeliği" gerçekleştiriniz.
Geri Bildirim