İlginç Şikayetler

• Bir Kuzu Kesip Yedirmediler

Ben bu ailenin 25 yıllık damadıyım 100 tane koyunları var bana bir kuzu kesip yedirmediler ŞİKAYETCİYİM
  • Eski Sevgilimden Şikayetçiyim

Allahım ya çok sinirliyim. Eski sevgilim bana yalan söyledi ama yalan söylediğini kabul etmiyor. Israrla inkar ediyor. Neler söledim hala inkar ediyor. Ben de ayrıldım hala inkar ediyor. Eski sevgilimden şikayetçiyim. Yeter artık ya sıkıldım. Doğru insanı bulamamaktan da şikayetçiyim. Hayattan da şikayetçiyim... Her şeyden şikayetçiyim. Tüm erkeklerden şikayetçiyim. Hepsini bir kazanda kaynatmalı. Off gene sinirlendim.
  • Özge'den Şikayetçiyim!

Bundan 6 sene Özge isimli bir kıza aşık olmuştum. Onu unutmak için yurt dışına gittim. Ve unuttum. Ama geçen gün o güzelliğiyle yine karşıma çıktı ve yine otobüs bekliyordu. 8 senelik bütün çabam boşa gitti. Özge'den şikayetçiyim. Yeter artık o güzelliğiyle karşıma çıkmasın. Dayanamayıp beline sarılırsam mesuliyet kabul etmiyorum.
  • Ezel Ağlamasın, Bahar'ı Aldatmasın!

Merhaba ilk bölümünden beri Ezel dizisini takip ediyorum. Bu dizide karşılaştığım ve şikayetçi olduğum iki durum var. Birincisi Ezel gibi delikanlı bir arkadaşımızın Ezel başladı başlayalı ağlaması ve duygulanmasına son derece karşıyız. Biz istiyoruz ki Ezel hiç ağlamasın. Bir de Bahar gibi kız arkadaşı varken onu aldatmasın. Bu konularla ilgili çok şikayetçiyiz. Lütfen bu şikayetlerimizi yetkililere bildirin :)
  • Arkadaşım Zeynep'ten Şikayetçiyim!

Zeynep, tam bir manyak. En iyi arkadaşım Ceren ile aramızı sürekli bozuyor. Kendini çok şey biliyor zannediyor. Fakat aslında en ufak bir bilgisi yok. Öğretmenim, bu mesajı en çok sizin okumanızı istiyorum. Ceren seni seviyorum. Zeynep senden nefret ediyoruuuuuuuuumm!
Sitemize gönderilen en ilginç şikayetleri sizin için seçiyoruz (:
Geri Bildirim